Optimal Placing of Objects in Reverse Logistic Followed by Circular Task Planning - Mieresová, Lucia
Obrátená logistika a umiestňovanie objektov podľa obrátenej logistiky. Alokačné modely a okružné úlohy (zadania). Stanovenie minimálneho počtu zberných bodov pri maximálnej vzdialenosti. Matematický model pre okružné zadanie.