Determinants of International Labour Migration: Theory and Practice - Toma, Ján
Prístupy ekonomickej teórie k medzinárodnej ekonomickej migrácii. Mikroekonomické a makroekonomické teórie medzinárodnej integrácie. Výskum o migrácii v EÚ a mimo EÚ.