Kvantitatívny pohľad na vplyv asymetrickej informácie na teóriu dôvery a teóriu reciprocity - Kubák, Matúš
Experiment investičnej hry rozšírený o možnosť sledovania efektu reputácie, efektu učenia sa a step out efektu. Prispieva k chápaniu vplyvu asymetrickej informácie v dlhšej perspektivite budovania reputácie a dôvery. Prínosom experimentu je aj interpretácia výsledkov vo vzťahu k podobným experimentom.