Environmental impacts as a factor of regional tourism development - Bednárová, Lucia
Príčiny škody na životnom prostredí v SR na základe aktuálnej štruktúry hospodárstva. Rozvoj regionálneho cestovného ruchu. Manažment nepriamych dopadov na životné prostredie.