Leadership Competency Models - Viskupičová, Jana
Význam modelov kompetencií. Modely kompetencií na základe teoretických vymedzení a praktických skúseností. Environmentálne a psychologické faktory v tvorbe modelov kompetencií. Najčastejšie problémy pri implikácii modelov vodcovstva v podniku.