Improving the quality of machine design, by using the database of standardized elements in the NX system - Pacana, Jacek
Tvorba aplikácie knižnice štandardných zložiek pre NX systém od Siemensu. Charakteristika používateľského prostredia knižnice. Súbor kontroly zložiek. Proces expanzie databázy.