Long Working Hours: the Most Important Results of the Scientific Project - Zagoršek, Branislav, 1984-
Analýza vplyvov jednotlivých faktorov kvality pracovného režimu na zamestnanca. Analýza práce z domu, dĺžky pracovného času, kvality spánku a motivácie. Vzťah pracovného zaťaženia a kvality zdravia zamestnanca.