Vplyv inovácií na konkurencieschopnosť ekonomík - Fabová, Ľudmila
Národná konkurencieschopnosť. Štruktúra Globálneho indexu konkurencieschopnosti. Najkonkurencieschopnejšie krajiny sveta v roku 2015. Porovnanie pilierov konkurencieschopnosti Slovenska, Švajčiarska a ČR .