Koeficient konkurencieschopnosti - Chajdiak, Jozef
Popis spôsobu tvorby koeficienta konkurencieschopnosti s ilustráciou jeho výpočtu na príklade stavebných firiem Slovenskej republiky s výsledkami za rok 2014.