Použitie ekvivalentných škál v štatistike chudoby - Ivančíková, Ľudmila
Analýza príjmovej diferenciácie a príjmovej nerovnosti. Meranie relatívnej príjmovej chudoby pri výpočte hranice rizika chudoby a stanovenie podielu osôb ohrozených chudobou. Použitie rôznych typov škál a ich dopad v štatistike chudoby.