Inovácie v bankových prevodoch - Hrašková, Dagmar
Význam zavedenia SEPA (jednotná oblasť platieb v eurách). Priamym dôsledkom implementácie SEPA v SR bolo od 1.2.2014 nahradenie súčasných domácich úhrad a inkás spoločnými Sepa platobnými nástrojmi. Kedy končia doteraz využívané čísla bankových účtov a aký formát čísla budú banky akceptovať. IBAN - medzinárodné bankové číslo účtu. Prínosy SEPA platieb pre banky a finančné inštitúcie.