Aký bude Irán po supervoľbách - Pressburg, Adrian Peter
Februárové parlamenté voľby zmenili pomer síl medzi konzervatívcami a reformistami. Posun v prospech oživenia vzťahov so Západom. Výber kandidátov do Islamského poradného zhromaždenia a do Zhromaždenia expertov. Najvyšší duchovný vodca Iránu. Čiastočné ukončenie studenej vojny Irán-Západ.