<The> Application of Coaching in the Preparation of Employees for Work Performance - Matulčíková, Marta, 1964-
Problematika koučovania z hľadiska individuálneho a skupinového koučovania a koučovania tímov. Psychológia riadenia, zrelosť kouča, sebareflexia, sebaovládanie a sociálna kompetencia riešenia konfliktov. Prínosy koučovania v oblasti vzdelávania v zdravotníckych organizáciách v Slovenskej republike.