Vzdelávanie zamestnancov - Slaninková, Katarína
Zamestnávateľ má povinnosť vytvárať pre svojich zamestnancov podmienky na prehlbovanie ich kvalifikácie. Poskytovanie pracovného voľna na zvyšovanie kvalifikácie. Povinnosti zamestnávateľa a zamestnanca na úseku vzdelávania. Dohoda medzi zamestnávateľom a zamestnancom pri zvyšovaní kvalifikácie. Vzdelávanie zamestnancov z pohľadu dane z príjmov.