Získavanie zamestnancov - Šukalová, Viera
Proces získavania zamestnancov. Na čo by sa mal zamestnávateľ zamerať pri voľbe spôsobu získavania zamestnancov. Interné a externé podmienky, zdroje získavania zamestnancov. Metódy získavania zamestnancov.