Využívanie metód pre stimuláciu nových myšlienok a kreativity zamestnancov podnikmi v Slovenskej republike - Krátka, Zuzana, 1968-
Kreativita ako jedna z najdôležitejších podmienok vzniku a šírenia inovácií v ekonomike. Komparácia využívania metód pre stimuláciu nových myšlienok a kreativity zamestnancov podnikmi v Slovenskej republike a v iných krajinách Európskej únie.