Globalization and Its Impact on the Present Concepts in Company Management - Richnák, Patrik, 1988-
Vplyv globalizácie na dynamický vývoj zmien v prostredí manažmentu. Súčasné koncepcie a nové poznatky ako aj ich prínos pre manažérov. Konkurenčné výhody na trhu. Priblíženie troch súčasných koncepcií plniacich neodmysliteľnú úlohu podniku.