Investigating the Differences between the Factors Determining Financial Structure of Enterprises across Industry Sectors - Kalusová, Lenka, 1987-
Model determinácie vplyvu vnútorných faktorov podniku na jeho prevádzku. Závislá premenná v lineárnom regrersnom modeli - pomer zadlženia podniku, nezávislé premenné: likvidita, štruktúra majetku, ziskovosť, nedlhový daňový štít a veľkosť podniku.