Dividend Taxation in Slovakia and Its Impact on FDI Inflow - Kubicová, Jana, 1961-
Preskúmanie vplyvov dividendovej politiky na aktivitu zahraničných investorov na Slovensku. Využitie systému lineárnych rovníc.