Průmyslová revoluce? Už zase? - Košturiak, Ján
Digitalizácia, automatizácia, robotizácia - hlavné trendy súčasnosti. Prelomové technológie a inteligencia počítačov. Roboty a ľudia. Nadbytočné medzičlánky, ekonomika "bez". Individualizácia a samoobsluha. Fungovanie v kruhu. Nové hodnoty a preferencie ľudí. Transformácia sveta biznisu.