Ekonomická integrácia a jej vplyv na cezhraničné fúzie a akvizície v európskom priestore - Hečková, Jaroslava
Identifikácia vplyvu procesov finančnej a obchodnej liberalizácie v Európskej únii a fungovania Európskej menovej únie na realizáciu cezhraničných fúzií a akvizícií medzi vybranými štátmi európskeho priestoru.