Ekonomika společenství jako jiná alternativa života ve firmách - Kejhová, Hana
Hlavná idea ekonomiky spoločenstva. Iný pohľad na ekonomiku a jej sociálne a etické aspekty. Luigino Bruni a Alberto Ferrucci - teoretici ekonomiky spoločenstva. Kritici ekonomiky spoločenstva. Kultúra bezplatnosti. Nová organizácia práce. Smernice pre vedenie podniku ekonomiky spoločenstva.