Podmíněný politicko-rozpočtový cyklus v zemích OECD - Janků, Jan
Pojem politicko-rozpočtový cyklus. Východiská teórie politicko-ekonomického a politicko-rozpočtového cyklu. Podmienený politicko-rozpočtový cyklus.