Nepovšimnutá města jsou šancí pro "smart leadery" - Kejhová, Hana
Menšie mestá, ktoré čakajú na svoj rozvoj. Možnosť stať sa "smart cities". Smart City Institut v Českej republike. Kľúčové piliere: možnosť realizácie, udržateľnosť, úspora. Fungujúce partnerstvo a práca s verejnosťou. Spolupráca s komunitou. Smart cities v Českej republike. Skúsenosti zo zahraničia.