Těkavá rebelka v čele Pepsi - Bublíková, Barbara
Indra Nooyi na pozícii šéfky jedného z najväčších potravinových koncernov sveta, PepsiCo. Kľúčová transformácia a premena - charakteristické znaky vedenia. Úsporný program. Strategické myslenie a riadenie. Veľké nároky na seba aj na manažérov. Firma je ako džezové kombo.