Management science and education
Vybrané teoretické a praktické poznatky a skúsenosti z otázok všeobecného manažmentu. Zverejňovanie originálnych výsledkov teoretického a aplikovaného výskumu a overovanie praktických skúseností autorov a kolektívov.