Ohlsonův model a jeho predikční schopnost ve srovnání s vybranými bankrotními modely v podmínkách malých a středních firem v České republice - Kubíčková, Dana
Porovnanie výsledkov hodnotenia finančnej situácie malých a stredných podnikov, ktoré boli zistené pri aplikácii Ohlsonovho modelu, s hodnoteniami, ktoré boli zistené na základe iných modelov.