Bližšie, rýchlejšie, lepšie - Pavlík, Emil
Firmám často pomáhajú v automatizovaných distribučných centrách komplexné systémy manipulácie a skladovania. Komplexné systémy umožnia firme byť bližšie ku klientom vo svete a poskytnúť im servis na úrovni.