Economic Aspects of Finland’s Development in the Context of Finnish Cooperation with NATO - Chuguryan, Simona, 1977-
Problematika integrácie do transatlantických bezpečnostných štruktúr na príklade Fínska. Rozdielne postoje severských krajín v integrácii do obrannej a bezpečnostnej politiky. Ekonomické aspekty možného budúceho členstva Fínska v NATO. Analýza stagnácie fínskej ekonomiky a jej vplyv na zníženie výdavkov na obranu.