Valuation of financial derivatives - Cassader, Marco
Numerické metódy pre určenie ceny opcie. Schéma tvorby praktickej nejdenotnej mriežky; jednotnej mriežky s požadovanými úrovňami, priestorovými a časovými vlastnosťami.