<The> Information Content of the Value Based Financial Measure Cash Flow Return on Investment - Jančovičová Bognárová, Kristína, 1979-
Predikcia hodnoty akcií podniku. Analýza na základe účtovného alebo ekonomického zisku. Hodnotenie návratnosti investícií z cash flow a porovnanie s tradičnými ukazovateľmi hodnoty akcií podniku.