Hitelpolitika és devizahitelezés Szlovákiában - Nagy, Ladislav
Slovenský bankový systém po vzniku samostatnej Slovenskej republiky v roku 1993. Problémy v slovenskom bankovom sektore. Meniaca sa banková úverová politika. Slovenský bankový systém po r. 2000 a poskytovanie devízových úverov.