Cez aplikáciu hodnotia obsluhu aj prevádzku ozveny Samošky 2015 - Raševová, Kristína
Je viacero možností, ako kupujúci môžu odovzdať svoj názor na podnik, ktorý navštívili. Jednu z nich priniesla spoločnosť Staffino, ktorá vyvinula aplikáciu zhromažďujúcu všetky prevádzky off-trade aj on-trade.