POS materiály pritiahnu pozornosť - Mišíková, Veronika
POS materiály - reklamné materiály a produkty využívané na mieste predaja na propagáciu konkrétneho výrobku. Výdobytky techniky v predajniach. Výsledky podpory predaja nie sú jasné.