Startupy: otázka či úroveň? - Dupaľ, Andrej
Názor autora na rozvoj STARTUP-ov v podnikaní na Slovensku. Inovačné procesy a inovačný rozvoj. Manažment podnikania v inkubátore. Inovačné projekty (biznis modely) a STARTUPY v rozvoji podnikania s dôrazom na oblasť environmentalistiky.