Zmeny v zdaňovaní finančnej pomoci zamestnancom zo sociálneho fondu od 1. 1. 2016 - Kušnírová, Jana, 1977-
Najvýznamnejšie zmeny pre fyzické osoby, ktoré sa týkajú sociálneho fondu, autorských honorárov, zdanenia kapitálových príjmov a zdanenia predaja cenných papierov.