Dobrovoľné nástroje environmentálnej politiky ako nástroj zvyšovania konkurencieschopnosti podniku - Marečková, Zuzana
Environmentálna politika, nástroje a dobrovoľné nástroje environmentálnej politiky. Spoločenská zodpovednosť podniku. Posudzovanie životného cyklu výrobku. Posudzovanie environmentálnej výkonnosti, environmentálne označovanie produktov, environmentálne účtovníctvo, zelené verejné obstarávanie.