Revízia normy ISO 14001 a vplyv na environmentálny manažérsky systém - Džubáková, Martina
Aktuálna revízia (ISO 14001:2015) bude znamenať zmenu v riadení systému environmentálneho manažérstva. Cieľom je reagovať na trendy v tomto prípade v oblasti ochrany životného prostredia a nové aspekty vyplývajúce z nových technológii, produktov a služieb.