Potenciál arteterapie a artefiletiky - Kurčíková, Katarína
Metóda a systém práce s deťmi a s mladými ľuďmi, ktoré využívajú umenie ako prostriedok k osobnému vyjadreniu sa napríklad kresbou, modelovanímm, či poéziou. Technika arteterapie a artefiletiky. Účelovosť a funkčnosť umenia vzhľadom k splneniu terapeutických cieľov.