Anomálie vyskytujúce sa pri ohodnotení ochranných známok - Jakubec, Miroslav
Charakteristika ochrannej známky. Predmety práv duševného vlastníctva. Príklady nehmotných aktív podľa IFRS 3. Metódy ohodnotenia ochrannej známky. Anomálie vyskytujúce sa pri ohodnotení ochrannej známky. Príklad ochrannej známky Figaro.