Vybrané problémy spojené s ohodnocovaním duševného vlastníctva - Kubica, Milan, 1958-
Právo duševného vlastníctva podľa P. Vojčíka. Predmety práv duševného vlastníctva podľa P. Svačinu. Ohodnocovanie duševného vlastníctva. Praktický príklad.