Netušený původ běžne požívaných symbolů - Kohutka, Jiří
Niektoré novodobé celosvetovo používané symboly sa stali základom jazyka zrozumiteľného na celej planéte. Ich počet sa neustále rozširuje a dnešný globálny svet tento jazyk využíva stále viac.