Banky a životné prostredie - Romančíková, Eva
Svetová banka (International Bank for Reconstruction and Development) a jej prístup k ochrane životného prostredia. Európska banka pre obnovu a rozvoj (EBOR) a životné prostredie. Európska investičná banka (Europens Investments Bank – EIB) a ochrana životného prostredia.