Poisťovne a životné prostredie - Romančíková, Eva
Poolova úprava poistenia zodpovednosti za environmentálne škody. Vytváranie kompenzačných garančných fondov. Environmentálne poistné záruky. Alternatívne prístupy k zaisteniu environmentálneho riziká. Catastrophe bonds (CATs). Deriváty na počasie. Property Catastrophe Options.