<The> Current state of innovation in construction companies - Papišová, Daniela
Súčasný stav Slovenskej republiky v súvislosti s inovačnou výkonnosťou. Prepojenie spotrebiteľských trendov a samotných inovácií a tiež oblasti marketingovej komunikácie v ktorej je tiež potrebné implementovať inovatívne postupy. Oblasť propagácie priemyselných odvetví taktiež prináša množstvo zmien a nových prístupov, ktorých implementácia môže zlepšiť spôsob, akým stavebné podniky komunikujú s existujúcimi a potenciálnymi zákazníkmi.