<The> Nexus between systemic risk and sovereign crises - Klinger, Tomáš
Modelovanie rizika likvidity (Monte Carlo simulácia). Model analýzy efektov štátnej podpory pre finančný sektor. Rozdiel účinnosti stimulov v krátkom a v dlhom období.