Kapverdské ostrovy - destinácia cestovného ruchu Európanov - Mišúnová, Ema
Kapverdské ostrovy - poloha, prírodné podmienky, história, politické usporiadanie a politický systém, obyvateľstvo. Ekonomika Kapverd. Potenciál cestovného ruchu, aktívny cestovný ruch.