Belize -spriaznená krajina - Petrvalská, Alena
Belize - málo poznaná krajina strednej Ameriky. História Belize, prírodné podmienky, obyvateľstvo. Významné mestá Belize. Ekonomika a hospodárstvo, kultúra. Pozoruhodné turistické ciele.