Informačné technológie: Monitoring vo vozňoch zachraňuje životy zvierat - Neckař, Petr
Preprava živých zvierat vozidlami spoločnosti VEIT Electronics. Náklad pod kontrolou vďaka systému elektronickej knihy jázd Auto GPS, ktorý bol upravený na mieru tak, aby monitoroval nielen informácie o polohe vozidla. Systém upozorní na problémy s ventiláciou a kúrením. Všetky dáta sú dostupné online.