Globálny historický vývoj transakčných aktivít - Hudák, Martin
Stratégiu neorganického rastu podniku sa výkonní pracovníci snažia napĺňať prostredníctvom rozhodnutí o podnikových transakciách – transformáciách, ktoré predstavujú fúzie a akvizície M&A (Mergers & Acquisitions, predstavuje synonymum pre fúzie a akvizície). Prehľad vývoja transakcií a rozhodnutia o tom, či sa zamerať na oživenie a expanziu organizácie formou M&A.